Rólunk

Ismerjük az új házra vágyó, építkezésbe belevágó emberek aggodalmait, problémáit, félelmeiket, a bizalmatlanságukat a tervezők, kivitelezők, ingatlanosokkal szemben.

A Dual Villa Kft. azért alakult, hogy megoldást nyújtson abban az útvesztőben, ahol a megrendelő bolyong.

Cégünk a megfelelő szakemberekkel áll kapcsolatban azokon a területeken, amelyek egy új megálmodott ház létrejöttében szerepet játszanak. Hitelességünket már az első alkalommal érezhetik az ügyfelek, amit a folyamatos kommunikáció csak igazolni tud a következőkben.

Vállalkozásunk dinamikusan, rugalmasan kezeli a felmerült igényeket és egyénre szabott végeredményt biztosít.

Tevékenységünkben az új házak tervezése és ellenőrzött kivitelezése mellett, teljes körű tanácsadást biztosít lakás- és házfelújításokban.

Tevékenységünk horizontján az ingatlan értékesítés is fontos szerepet tölt be. Működésünk eredményességét az országos hirdetési portálokon való jelenlét mellett, külföldi ingatlan értékesítési oldalakra felkerülő hirdetéseink is biztosítják.

Keressen minket bizalommal! Munkatársaink várják a jelentkezését, hogy segítségére legyenek.

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat:

 • Ingatlant értékesíteni vagy bérbe adni kívánóknak
  Szakképzett kollégáink segítenek Önnek a legjobb piaci ár kialakításában, hatalmas marketing tevékenységet tesznek mögé és csak minősített vevőket visznek ki ingatlan megtekintésre.
  Garantáltan megtaláljuk Önnek a legjobb bérlőt, a megbeszélt paraméterek alapján.
 • Ingatlant követeléskezelésből vagy árverésről vásárlóknak
  Amihez másképp nem jutna hozzá, de mi IGEN!
  Lehetőség van akár az Ön által kiválasztott vagy a kollégánk által ajánlott ingatlan, üzleti szempontból való értékelésére és a tanácsadást követően a ügymenet szakszerű lebonyolítására.
  Átvállaljuk Ön helyett a kellemetlen tárgyalásokat, szituációkat, ártárgyalást, hivatali ügyintézést.
 • Újépítésű ingatlant vásárlóknak
  Teljes képet tudunk mutatni Önnek az új építésű palettából, tisztában vagyunk a különböző projektek előnyeivel és hátrányaival. Utat mutatunk a néha átláthatatlan fizetési konstrukciókban. Segítünk felhívni a figyelmét átadás-átvételnél felmerülő hiányosságokra, hogy eltudja kerülni a problémákat vagy azok figyelembe vételével a későbbiekben biztosabban tudja érvényesíteni jogait.
 • Ingatlan építtetőknek
  Segítünk megtalálni a megfelelő telket. A tervezésben és a kivitelezésben is rendelkezésére állunk.
 • Lakás- vagy házfelújítóknak
  Szakmailag Ön mellett állunk a felújítási munkálatok felmérésében. Segítünk az új elképzeléseinek látványtervekben való megjelenítésében és az azt követő kivitelezésben és megvalósításban.
 • Ingatlan befektetést keresőknek
  Kiemelten foglalkozunk padlásterek beépítésével, felújítandó vagy felújított, jó lokációban lévő, piaci ár alatti lakásokkal, házakkal, ipari és fejlesztési területekkel.
  Rövid és hosszú távú kiadással, amivel garantáltan a legmagasabb hozam érhető el.